

Podaj swój adres e-mail, by dostawać jako pierwszy informacje o najlepszych promocjach !


Wszystkie smaki Skandynawii

Claus Meyer
Wszystkie smaki Skandynawii
Claus Meyer to jedno z najgorętszych nazwisk w branży; doskonale kojarzony wśród polskich pasjonatów kulinarnych oraz ludzi zainteresowanych gotowaniem i kulinariami. Mówi się o nim jako o „ojcu chrzestnym kuchni skandynawskiej”. Meyer jest współzałożycielem Nomy oraz odpowiada za kultowe Nordic Kitchen Manifesto!
Wino. Leksykon smakosza

Zbigniew Pakuła
Wino. Leksykon smakosza
,,Wino. Leksykon smakosza" to autorski wybór blisko 100 najlepszych smakowo i najatrakcyjniejszych cenowo win dostępnych w marketach sieciowych.
Smaczne potrawy dla diabetyków

Jane Frank
Smaczne potrawy dla diabetyków
Autorka, wykwalifikowany dietetyk, zawarła w tej książce wszystko, co potrzebujesz wiedzieć o życiu z cukrzycą i łagodzeniu jej objawów przez zdrowe odżywianie.
Kuchnia wegetariańska. Smaki świata

Arto der Haroutunian
Kuchnia wegetariańska. Smaki Świata
W kuchni wegetariańskiej nigdy nie jest nudno! To świat pełen różnorodnych smaków, kolorów i aromatów. Wszystko dzięki warzywom – tym powszednim, znanym od lat – jak marchewka, kalarepa czy ziemniaki, i tym mniej popularnym, egzotycznym, ale dostępnym dziś powszechnie także w naszych sklepach.
Dieta w ciąży

Dieta w ciąży
Zdrowe przepisy na 9 miesięcy. Dietetyk radzi.
PONAD 150 PYSZNYCH PRZEPISÓW NA ZDROWE POSIŁKI DLA PRZYSZŁYCH MAM!
Dieta w chorobie Hashimoto

Agata Lewandowska
Dieta w chorobie Hashimoto
Dużą rolę w terapii Hashimoto odgrywa styl życia chorego, czyli dieta, aktywność fizyczna, unikanie palenia czynnego i biernego, a także redukcja stresu. To choroba, której leczenie trzeba traktować bardzo indywidualnie. Dieta każdego pacjenta powinna być dopasowana do przebiegu schorzenia i ewentualnych towarzyszących mu zaburzeń.
Ciasta i desery dla diabetyków

Agata Lewandowska
Ciasta i desery dla diabetyków
Bycie diabetykiem nie oznacza, że musisz całkowicie zrezygnować z deserów. Odrobina słodkiej przyjemności nie zaszkodzi – pod warunkiem, że wiesz, jak przygotować deser o niskim indeksie glikemicznym, odpowiedniej ilości wymienników węglowodanowych i niezbyt kaloryczny. W to kulinarne szkolenie zabiera Cię doświadczona dietetyczka.